Updates

Goed nieuws: het Hoorns Sportakkoord werd in april goedgekeurd.
Een nieuwe Kerngroep is samengesteld om tot de uitvoering over te gaan.

Een Kerngroep van personen met verschillende achtergronde vanuit het onderwijs, het welzijn, vrijwilligerswerk, de gemeente, het Hoorns Sportcollectief, een sportondernemer en vanuit vitale sportverenigingen.

De opdracht is het monitoren van het proces en de uitgangspunten van het Sportakkoord. Bedoeld voor alle organisaties gericht op sport en bewegen, voor alle inwoners van Hoorn.

Vlnr:  Loek Stam – Always Forward, Christa Zijp – gemeente Hoorn, Leslie Voorzaat – Sportcentrum Hoorn, Active Life Project, Auke Abbekerk – Vrijwilligerspunt, Steffen vd Pol – Atlas College , Christiaan Verschoor – Stichting Netwerk, Annelies Bart – WFHC, Isabel de Vries – 1.Hoorn. Bart Fikke – HG&TC staat niet op de foto.