Skip to main content
| Kernteam | Nieuws

Nieuwsbrief feb '21

 

 WINTERGAMES 

Het was vooral een klus om binnen de Covidmaatregelen een veilige invulling te geven. Dat was gelukt. Tijdens de voorjaarsvakantie waren er 2 dagen Wintergames op het complex van Always Forward. Kinderen van 6 t/m 17 jaar kregen in groepen de gelegenheid een parcours te volgen en per onderdeel deel te nemen. Met een geweldig aanbod van verschillende sporten. Aangeboden door Hoornse sportverenigingen. Tennisvereniging de Hulk, volleybalvereniging Wham Wham, zaalvoetbal Hovocubo, boksschool ABOV, basketbalvereniging de Hoppers, Bikkeltraining van Ronald Vos en voetbal van Always Forward. 

Een mooie samenwerking, veel verbindingen en een sportieve vakantie dag voor de kinderen en jongeren.

 

 BEWEGEN IS ONTMOETEN 

Leden van het Kernteam stappen komende maanden op de fiets. Met het voornemen om bij sportverenigingen langs te gaan. Om te verduidelijken waar het Sportakkoord over gaat en te vertellen wat de betekenis van partner-zijn is. 

Voor vragen of suggesties neem contact op met jet kernteam.

 

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN 

De historie en prijzenkast van zaalvoetbalclub Hovocubo is indrukwekkend te noemen. Daarnaast presenteert Hovocubo zich als een maatschappelijk verantwoorde club. Met een eigen pagina op de website. Denise Gooyers is bij Hovocubo de coördinator maatschappelijke projecten. Hovocubo was actief betrokken bij het project Healthy Kids Ridsam Noord, samen met de basisscholen in Risdam-Noord Stichting Netwerk en 1.Hoorn. Ook heeft Hovocubo ervaring met de goede-doelen-actie voor de Voedselbank Scoren voor Kinderen.