Skip to main content
| Kernteam | Praktijk Voorbeelden

Zoek je sport op Hoornbeweegt.nl

Sinds januari 2021 is deze website hét platform van jong en oud voor alle sportieve, creatieve en welzijnsactiviteiten in Hoorn. Dit jonge platform helpt organisaties om hun aanbod in de spo(rt)lights te zetten! Inwoners zullen op deze website op zoek gaan naar sport en cultuuraanbod in onze gemeente. Mocht uw vereniging nog niet bekend zijn met het platform, surf dan snel naar www.hoornbeweegt.nl en meld je aan.

Op dit moment hebben meer dan 30 aanbieders zich aangemeld op hoornbeweegt.nl en er zijn al meer dan 160 activiteiten aangemaakt! Wellicht heeft u eerdere correspondentie gemist vanwege de vakantieperiode of andere bezigheden. En natuurlijk begrijpen wij dat het in de huidige situatie voor u als vereniging lastig is om activiteiten in te plannen. Toch willen wij het belang van aanmelding voor het platform benadrukken. U bent dan zichtbaar op de aanbiederskaart en ook vindbaar voor alle inwoners.

Voordelen
Naast het feit dat uw vereniging wordt opgenomen binnen de sociale kaart, is het tevens mogelijk om als vereniging direct activiteiten te plaatsen op de website van hoornbeweegt.nl. Zowel activiteiten voor (alleen) de eigen leden en/of een behoeftepeiling te doen naar een activiteit zonder datum. Het platform beschikt over een eigen inschrijfsysteem dat direct gekoppeld is aan de aanbieder. De vereniging kan dus zelf haar aanmeldingen bijhouden en daar waar nodig bijsturen.  U heeft zelf de controle van inschrijving tot uitvoering. Ondanks alle coronamaatregelen is het zeker de moeite waard om alvast met de website aan de slag te gaan. U legt dan ook direct een mooie basis om straks, als er weer meer 'mag', de mogelijkheden van de website optimaal te gaan benutten.

Aanmelden vereniging en activiteit
Is uw vereniging nog niet bekend op www.hoornbeweegt.nl, begin dan bij stap 1.

Mocht u wel al een login hebben van de website (omdat u bekend bent met bijvoorbeeld Noordhollandactief.nl) dan kunt u beginnen bij stap 5.

  1. Ga naar www.hoornbeweegt.nl.
  2. Klik op: Registreren Aanbieder.
  3. Selecteer de Gemeentenaam.
  4. Vervolgens vult u alle gegevens in en klikt u op opslaan
    (sla stap 5 over, wanneer u reeds bent ingelogd) Aanmelden activiteit.
  5. Ga naar de website www.hoornbeweegt.nl en log in
  6. Klik op de button Activiteit toevoegen. (Zie hieronder het instructiefilmpje).
  7. Kies voor ‘Gemeente Hoorn' en daarna 'een project'. Vul de overige velden in en klik op opslaan.

Alle stappen doorlopen? De activiteit is toegevoegd! Uitdraaien van deelnemerslijsten, verplaatsingen van deelnemers, betalingen en het versturen van mails kunt u hier allemaal zelfstandig regelen.

Vragen?
Heeft u vragen? U kunt deze stellen aan Suzanna Deckers en Eefje Sok via .